Ripsmete keemilise koolutamise koolitus

1. Teooria (ripsmete, silmalao ja silma anatoomia ja füsioloogia; naha ehitus; ripsmekarva ehitus; ripsmekarva läbilõige, ripsmete kasvutsükkel ja faasid; ripsmekarva keemiline koostis; ripsmekarva sillad; happelisuse skaala; ripsmete keemilise koolutamise keemiline protsess; materjaliõpetus, kasutusjuhendid, töökäik; ripsmete keemiline värvimine; nõuded ruumile; valgustusele ja ventilatsioonile; tervise-ja ohutusnõuded; kõige tihedamini esinevad vead; korduma kippuvad küsimused.

2. Ripsmete keemiline koolutamine modellile (võtta kaasa oma modell).

Koolitusel kasutatakse professionaalseid tootesarja: iCurl.

  • Keemiline koostis 10 tk.
  • Keemilise kinnituse koostis 10 tk.
  • iCurl puhastus vahend ripsmetele 1 tk.
  • Plastmass tangid 2 tk., iCurl tangid S 2 tk., iCurl tangid M 2 tk., iCurl tangid L 2 tk.

Kasutame uuelaadset tehnoloogiat, mis kergendab ja kiirendab meistri tööd ning protseduur kestab 25-30 min. Ripsme koolutamiseks kasutatakse plastmassist koolutajat kolme erineva suurusega. Peale keemilise koolutamist silmad muutuvad hetkega suuremaks ja tulemus püsib kuni 2 kuud.

Koolituse viib läbi: Julia Kolistratova.  +37256475132    See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Pärast kursuse läbimist antakse diplom.
Haridus on nagu 1 päev, 3 tundi. 1 tund - teooria. 02 tundi - kallal mudel (koos juhtima mudel).

Hind: 100 €

Address

Paadi 14A

Tallinn 10151

Estonia

Contact Info

Email: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Phone: +372 5647 5132

Fax: +372 5647 5132