Korrigeerimine - Modelleerimine, Ripsmete ja Kulmude värvimine

1. Teooria (ripsmete, silmalao ja silma anatoomia ja füsioloogia; naha ehitus; ripsme-ja kulmukarva ehitus; ripsme-ja kulmukarva läbilõige, ripsmete ja kulmude kasvutsükkel ja faasid; ripsmete ja kulmude keemiline värvimine; kulmude modelleerimine/korrigeerimine; erinevate näokujude tüübid; kulmude modelleerimine arvestades silmade asetust: kulmude ja ripsmete kodune hooldus; materjaliõpetus, kasutusjuhendid, töökäik; nõuded ruumile; valgustusele ja ventilatsioonile; tervise-ja ohutusnõuded; kõige tihedamini esinevad vead; korduma kippuvad küsimused).

2. Ripsmte, kulmude värvimine ja kulmude korrigeerimine / modelleerimine modellile (Kulmud soovitavalt kitkumata!).Koolitusel kasutatakse professionaalseid tootesarju:  Refectocil.

Koolituse viib läbi: Julia Kolistratova, +37256475132, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Kursuse programm: 1 päev (6 akadeemilist tundi).

Hind: 100 € 

Address

Paadi 14A

Tallinn 10151

Estonia

Contact Info

Email: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Phone: +372 5647 5132

Fax: +372 5647 5132